UA-49499200-1

Το Νοσοκομείο Σπάρτης επισκέφθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Tο Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. Γιάννη Καρβέλη υποδέχθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Ο κ. Διοικητής αποδέχθηκε την πρόσκληση της κας Παπαγεωργίου και όλοι μαζί είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση.

Περιηγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησαν με το προσωπικό και άκουσαν τους προβληματισμούς του. Ακόμη, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των έργων που αφορούν στο Νέο Νοσοκομείο Σπάρτης, που θα υλοποιηθεί με δωρεά του ΙΣΝ, αλλά εστίασαν και στον τρόπο λειτουργίας του υπάρχοντος και σε εντοπισμένα λειτουργικά προβλήματα, κτιριολογικής-χωροταξικής φύσεως.

Ο κ. Καρβέλης δεσμεύθηκε, ότι η 6η ΥΠΕ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της στην αποκατάσταση των δυσλειτουργιών. Άλλωστε, κοινή πεποίθηση των παρευρισκομένων, είναι ότι τα όποια προβλήματα πρέπει να επιλυθούν, δίχως εκπτώσεις, ώστε να διασφαλισθεί η εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η επίσκεψη του κου Διοικητή, ήλθε σε συνέχεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής των υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στις υγειονομικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, 6 εκ των οποίων προστέθηκαν στο δυναμικό των δομών του Νομού Λακωνίας.

Παρόντες ήταν οι Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων και Γ.Ν. Σπάρτης κ.κ. Δαβανέλος και Βλάχος, ο Εκπρόσωπος των Ιατρών του Νοσοκομείου Σπάρτης Παναγιώτης Γεωργαντάς και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Γιώργος Κουλουβάκος.

Ο κ. Κρητικός υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Καρβέλη για την παρουσία του και να τονίσω για ακόμη μια φορά την αγαστή συνεργασία, που έχουμε με τον ίδιο, καθώς και με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, με αποκλειστικό γνώμονα την προαγωγή της Υγείας των συμπολιτών μας».

Check Also

Στο Περιφερ. Συμβούλιο η λειτουργία της Παθολογικής του Νοσοκομείου Σπάρτης

Με εισήγηση της Ελένης Κιούση, εκπροσώπου στην Π.Ε. Λακωνίας της παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής», …

G-EZ117CQG76