UA-49499200-1

Το Κάστρο Μονεμβασίας επικράτησε με 3-0 του Βοία Νεάπολης

Γράφει η Θεοδώρα Χούτρη

Εύκολο απόγευμα για το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, το οποίο νίκησε εύκολα τον ΒΟΙΑ Νεάπολης με 3-0, στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής και έφτασε στους 26 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄  Κατηγορίας.

Χαρακτηριστικό του αγώνα το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 10 μόλις ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι των οποίων από τα τμήματα υποδομής του ΒΟΙΑ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να είναι ένας μονόλογος των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε στο 34΄ο Μιχ. Μουτζούρης με δυνατή κοντινή κεφαλιά, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Βαγγ. Χάδιαρη.

Στο 37΄ο Μιχ. Μουτζούρης σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, ο Χρ. Μουτάφης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Γιωρ. Κυριαζάκος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 49΄ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Νικ. Γραμματικάκης με κοντινό σουτ έκανε το τελικό 3-0.

Καλή η διαιτησία των Ρ. Ισακοβίδη, Ζ. Νικολόπουλου και Χ. Φαρδέλλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας (Πάρης Χούτρης): Αντρ. Ντιακονέσκου (68΄ Κων. Τσιμπίδης ), Βασ. Γάγκας, Κλ. Χαμίτα (47΄Γιωρ. Λιβανός), Παν. Δαμιανάκης, Μιχ. Μουτζούρης (68΄ Όμ. Πελτέκης), Γιωρ. Αρώνης, Αντρ. Μπετσόκου, Πετρ. Μπούμπαλης (42΄Αλεξ.Σκάγκος), Βαγγ. Χάδιαρης, Νικ. Γραμματικάκης (68΄ Νικ. Παναρίτης).
Δεν αγωνίστηκαν οι: Βασ. Χούτρης, Δημ. Χαραμής, Κ. Λιβανός και Μιχ. Κοντάκος.

ΒΟΙΑΣ Νεάπολης (Βαγγ. Σωτήραλης): Χρ. Μουτάφης, Παν. Μαυρομαράς, Ι. Τσάκος, Ι. Μηνόγιαννης, Χ. Κυριακάκης, Δημ. Κότσιφας, Αντ. Σταθάκης, Ν. Πατσάκης, Π. Μηνόγιαννης, Σπ. Μπαχτής.

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76