UA-49499200-1

Το Επιμελητήριο Λακωνίας στηρίζει τις επιχειρήσεις στη δημιουργία e-shop

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr. αναλαμβάνει πρωτοβουλία στήριξης των επιχειρήσεων. Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, παρέχει άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας (ΔΩΡΕΑΝ τουλάχιστον έως 15/07/2021), στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές.

Όλες οι Επιχειρήσεις της Λακωνίας μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους και εφαρμόζοντας τις δικές τους πολιτικές πώλησης, αποστολής και μεταφορικών.

Click Away: για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας.

«Ηλεκτρονικό Ράφι» στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.

Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:
– Σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet) μπορούν άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους, αλλά και
– Σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να αποκτήσουν ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να προβάλουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

To directmarket.gr σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα.

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις:
Για να ξεκινήσετε συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Για να επισκεφτείτε την τοπική αγορά πατήστε ΕΔΩ

Η πολύ έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα σας καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και θα σας υποστηρίξει για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σας καθημερινά:
2610 452820 (Δευ-Παρ: 9:00-17:00)
info@directmarket.gr
www.directmarket.gr

Πηγή: Επιμελητήριο Λακωνίας

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76