UA-49499200-1

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Βοιών επιχορήγησε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών, γνωστοποιεί την απόκτηση  ηλεκτρογεννήτριας 60KVA, ύστερα από επιχορήγηση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Με ανακοίνωση του Συλλόγου, την οποία υπογράφει η Πρόεδρος Βαρβάρα Κρανιδιώτη,  εκφράζονται οι βαθύτατες ευχαριστίες στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η δράση της δωρεάς εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» που υλοποιήθηκε με την ευκαιρία των 200 χρονών από την επανάσταση του 1821 και μόλις ολοκληρώθηκε, αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στο μικρό χωριό μας. Τέτοιες πράξεις ευεργεσίας πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

«Ο πρωταρχικός σκοπός και ρόλος του Συλλόγου μας είναι να φροντίζουμε για το δημόσιο χώρο, το φυσικό μας περιβάλλον και ότι υπάρχει σε αυτό, ώστε να τον παραδώσουμε αλώβητο στις επόμενες γενιές», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνοντας: «Η ηλεκτρογεννήτρια αυτή θα χρησιμοποιείται σε κάθε διακοπή της λειτουργίας του κεντρικού αντλιοστασίου ύδρευσης που προκαλείται από φυσικά φαινόμενα, όπως η πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου 2015, όπου λόγω διακοπής του ρεύματος δεν μπορούσε να αντληθεί νερό από τις γεωτρήσεις, με αποτέλεσμα την πρόκληση τεράστιας καταστροφής στην περιοχή μας».

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76