UA-49499200-1

Τη Μονεμβασία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Τη Μονεμβασία επισκέφθηκε, την Κυριακή 9 Μαΐου 2021, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την εορτή της πολιούχου Μονεμβασίας Παναγίας Χρυσαφίτισσας.

Ο κ. Νίκας επιθεώρησε τα έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούνται στο Δευτερεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο Τάραψας-Μονεμβασίας, ενώ είχε συναντήσεις στη Μονεμβασία με τη δημοτική αρχή και άλλους παράγοντες.

Ο Περιφερειάρχης, μαζί με τον Δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη, τον Βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη και τον θεματικό ομόλογό του Νίκωνα Τζινιέρη, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Χριστάκο και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μονεμβασίας Παναγιώτη Γράφο, επιθεώρησαν τα εκτελούμενα έργα στο χώρο της μαρίνας Μονεμβασίας. Για το χώρο της μαρίνας ο κ. Νίκας γνωστοποίησε τη πρόθεση της Περιφέρειας για επέκταση του προβόλου, καθώς και τη διάθεση της σχετικής πίστωσης για σύνταξη της απαιτούμενης μελέτης.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε, εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν τη Μονεμβασία, μεταξύ των οποίων ήταν και η ολοκλήρωση της μελέτης ανάπλασης του δρόμου προς το Κάστρο, η ορθή ολοκλήρωση του οποίου πρόκειται να ενισχύσει περαιτέρω τη μοναδική φυσιογνωμία της Καστροπολιτείας.

Check Also

Στη Μονεμβασία 22 μαθητές του Κλασικού Λυκείου του Μιλάνου

Είκοσι δύο (22) μαθητές του κλασικού Λυκείου “Tito Livio” του Μιλάνου ευρίσκονται στη Μονεμβασία από …

G-EZ117CQG76