UA-49499200-1

Την πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Μονεμβασίας

Σε ένα ζεστό κλίμα και με την παρουσία μελών και κατοίκων το ΚΑΠΗ Μονεμβασίας έκοψε την πίτα του, την οποία ευλόγησε ο πάντα ακούραστος εφημέριος της ενορίας πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κρυπωτός.

Ο π. Κωνσταντίνος ευχήθηκε ο χώρος να χρησιμοποιείται σωστά και για πολλά χρόνια αποτελώντας πόλο έλξης για συγκέντρωση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων κατοίκων κάθε ηλικίας.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος κα Παναγιώτα Αλειφέρη επισήμανε ότι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης γίνεται πραγματικότητα και ένας όσο γίνεται προσεγμένος και διακοσμημένος χώρος αποδίδεται σε χρήση.

Η κα Αλειφέρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών στο ΚΑΠΗ και προσδιόρισε τον τρόπο λειτουργίας του, ευχόμενη να αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλές και ποικίλες δραστηριότητες που θα έχουν ως κέντρο την τρίτη ηλικία.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Γράφος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Βλάχος, Βασίλειος Κουλουβάκος και Βασιλική Σκάγκου.

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76