UA-49499200-1

Τα Neptune Hotels στην Κω στηρίζουν οικονομικά τους εργαζόμενους

Έκτακτη παροχή θα καταβληθεί σε όλους τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa. Η κίνηση αυτή αποτελεί απόφαση της Διοίκησης του Neptune Hotels ως μια έμπρακτη πράξη ευγνωμοσύνης της εταιρείας προς τους εργαζομένους της.

Όπως ανακοίνωσαν οι Ολυμπιακές Διακοπές Α.Ε., στο τέλος Ιουλίου 2022, το ξενοδοχείο Neptune Hotels θα προσφέρει επιπρόσθετη παροχή έως 700€, ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας, σε όλους τους εργαζομένους, ως ένδειξη στήριξης τους στη τρέχουσα χρονική συγκυρία.

Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα τόσο των διεθνών εξελίξεων, που πλήττουν όλα τα νοικοκυριά, όσο και για να επιβραβευθούν οι προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του Neptune Hotels, ώστε και αυτή τη δύσκολη περίοδο να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά από το πλήθος θετικών σχολίων που λαμβάνει το Neptune Hotels από τους πελάτες του.

Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό για το ήθος του, την απόδοση και την αφοσίωση του, αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού που θα δοθεί με προπληρωμένες κάρτες, θέλοντας παράλληλα να ευχηθεί και η φετινή σαιζόν να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Μαργαρίτα Μανούσου
margarita.manousou1@gmail.com

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76