UA-49499200-1

Σε κλίμα ενότητας έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης

Ο πολύ δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος Μεταμόρφωσης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

Σε ένα χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο και σε κλίμα ενότητας την πίτα ευλόγησαν ο εφημέριος της ενορίας πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Βλαχάκης και ο αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Βλαχάκης, οι οποίοι στέκονται δίπλα στο σύλλογο υποστηρίζοντας κάθε του προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Μουτσατσός ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια καλή και δημιουργική χρονιά, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στις ενέργειες και δράσεις του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Νομικού προσώπου Παναγιώτα Αλειφέρη, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Νικολινάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Παναρίτης, Άννα Βλάχου και Θεοδούλη Σπυριδάκου, ο πρόεδρος της κοινότητας Παναγιώτης Σκαρμούτσος, η Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Χριστίνα Ευθυμίου, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Μεταμόρφωσης  Αθανάσιος Γκιουζέλης, η  εκπρόσωπος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Μαρία Ρούγα, ο εκδότης της εφημερίδας «staging.www.staging.monemvasianews.gr-Η Φωνή της Μονεμβασίας» Γεώργιος Βουνελάκης, κάτοικοι και φίλοι του συλλόγου.

Στους παρευρισκόμενους το Δ.Σ. πρόσφερε ένα όμορφο γούρι-σαπούνι από την επιχείρηση oleasoapcosmetics, ενώ το το φλουρί κέρδιζε μια μηχανή εσπρέσο.

Check Also

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών: Απολογισμός Δράσης για το 2023

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου …

G-EZ117CQG76