UA-49499200-1

Σε ενωτικό κλίμα η Α.Ε. Κάστρο Μονεμβασίας έκοψε την πίτα της

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το έτος 2023 έκοψε η Αθλητική Ένωση Κάστρο Μονεμβασίας, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, σε μία ωραία εκδήλωση που έγινε στο μεζεδοπωλείο Ήδυσμα & Άρτυμα.

Την βασιλόπιτα, η οποία ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου Μορέως Ήδιστα, ευλόγησε ο Πατήρ Γεώργιος Κάμπρας.

Σε ένα κλίμα ενωτικό με παρόντες φίλους, οπαδούς και υποστηρικτές της προσπάθειας που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια η Αθλητική ένωση, ο πρόεδρος Πάρης Χούτρης αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Ευχαρίστησε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης, προάγοντας και ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες στην περιοχή μας.

Ο κ. Χούτρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην  ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, την υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Μαρία Πλαγιανού και τον προϊστάμενο του Τμήματος Δόμησης Όμηρο Πελτέκη.

Επίσης ευχαρίστησε το «Μορέως Ήδιστα» και την οικογένεια Χαραμή για την προσφορά της Βασιλόπιτας, τον Κυριάκο Κλάψη και το κατάστημα ΕΥ για την προσφορά του κρασιού, την Σταυρούλα Παυλομανωλάκου και τον Βαγγέλη Χάδιαρη που τραγούδησαν αφιλοκερδώς για την εκδήλωση .

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη στήριξη των χορηγών και συγκεκριμένα :

– Monemvasianews.gr και Γιώργος Βουνελάκης
– Λαβιογάλ και οικογένεια Κυριαζάκου
– Γιώργος Σάκκαρης ( Sakkari salty sweet and coffee)
– Παρασκευάς Αρώνης (cafe Posto Νεάπολη)
– Γιώργος Λιβανός (συνεργείο αυτοκινήτων Νεάπολη)

Τέλος ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο:

– Εδωδιμοπωλείο – Φωτεινή Τσαγκάρη
– 4books and toys – Ιάκωβος Μάρκος
– Givova – Γιάννης Πανταζής
– Σταυρούλα Παυλομανωλάκου

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας Τάκης Καρράς, ο οποίος μάλιστα πρόσφερε μία εικόνα του Αγίου Νέστωρα (προστάτη των αθλητών), ο Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Λακωνίας Θεμιστοκλής Δογαντζής, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Σταύρος Χριστάκος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Μονεμβασίας Παναγιώτης Γράφος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Χαραμή και Παναγιώτα Αλειφέρη.

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76