UA-49499200-1

Πρωτάθλημα Κ14: ΜΟΛΑΪΚΟΣ – ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας: 2-4

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΜΟΛΑΪΚΟ και το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, έγινε το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων για το πρωτάθλημα Κ-14. Είχαμε 6 γκολ με ανατροπή στο σκορ, δοκάρι, χαμένο πέναλτι και ωραίο θέαμα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν ο Στ. Χαραμής βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του ΜΟΛΑΪΚΟΥ Χρ. Χατζησημιώτη, αλλά το δυνατό σουτ που έκανε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ προηγήθηκε με τον Ι. Βιγκλιάρη ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα του ΚΑΣΤΡΟΥ και πλάσαρε τον Κ. Τσιμπίδη.

Λίγο αργότερα ο Κ. Χατζησημιώτης έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ αντέδρασαν και μετά από κόρνερ του Α. Σταθάκη ο Ε. Χιουσάι με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Το 2-2 πέτυχε ο Στ. Χαραμής λίγο πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου, στέλνοντας τις 2 ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο 2ο ημίχρονο και πέτυχαν την ανατροπή με το 2ο γκολ του Στ. Χαραμή, ο οποίος λίγο μετά είχε την ευκαιρία να κάνει και το 2-4.

Οι παίκτες του ΜΟΛΑΪΚΟΥ πίεσαν για την ισοφάριση και κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Π. Αλεξίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ι. Βιγκλιάρης, όμως ο Κ. Τσιμπίδης με ωραία εκτίναξη στην αριστερή του γωνία έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του .

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με δυνατό σουτ , μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, ο Ι. Περδίκης , «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΟΛΑΪΚΟΣ: Χρ. Χατζησιμιώτης, Ι. Σιώχος (64΄Π.Κατσιμπούλας), Α. Αντζαράς, Π. Αλεξίου, Π. Κόκκορης, Γ. Πριφτάκης, Κ. Χατζησιμιώτης, Ε. Ζερβάκος (64΄Α.Κουλούρης), Παν. Κατσιμπούλας, Ι. Βιγκλιάρης, Α. Ζγκούρο (57΄ Ι.Κουτράκος).

ΚΑΣΤΡΟ: Κ. Τσιμπίδης, Β. Γάγκας (61΄Θ.Παυλομανωλάκος), Ευ. Μιχαλάκος, ( 35΄ Ι. Ανδρεσάκης), Ορ. Βέλο, Χρ. Χούτρης, Δ. Κότσιφας, Ι. Περδίκης, Αντ.Σ ταθάκης, Ι. Τσάκος, Ε. Χιουσάι, Στ. Χαραμής (67΄Δ.Χαραμής).

Check Also

Ο αγώνας τρεξίματος “Velies frog trail run 7 km” έρχεται στις Βελιές Λακωνίας

Το EVOLUTION TRAINING CLUB διοργανώνει αγώνα τρεξίματος με ονομασία «VELIES FROG TRAIL RUN 7 KM», …

G-EZ117CQG76