UA-49499200-1

Παρουσίαση του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου»

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάστηκε την Τέταρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, η δημιουργία του κοινωφελούς ιδρύματος «ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ»

Η δημιουργία του κοινωνικού οργανισμού έγινε στη μνήμη της Ευγενίας Αναστασιάδου Σμυρναίου, η οποία καταγόταν από τους Μολάους, από τον υιό της Δρ. Ιωάννη Αναστασιάδη, CEO της Anastassiadis Group.

Το ανωτέρω ίδρυμα θα φέρει αποκλειστικά κοινωφελή χαρακτήρα, θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και θα διέπεται από τις σύγχρονες αρχές λειτουργίας Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σκοπός του Ιδρύματος είναι:

  • Η εφάπαξ παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε αδύναμους μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές ή μεταπτυχιακούς φοιτητές του εσωτερικού ή του εξωτερικού.
  • Η προκήρυξη διαγωνισμών και ανάθεση εργασιών ή μελετών που αφορούν στην προαγωγή της πνευματικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης των ευαίσθητων – μη οικονομικά εύπορων μαθητών και σπουδαστών.
  • Η εφάπαξ παροχή οικονομικών ενισχύσεων, επιχορηγήσεων και επαινετικών διπλωμάτων ή βραβείων ως επιβράβευση για την επιτυχή εκπόνηση ή ολοκλήρωση εργασιών σε φοιτητές του Τμήματος Οικονομικής Περιφερειακής Ανάπτυξης (Τ.Ο.Π.Α.) του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • Η στήριξης μονογονεϊκών οικογενειών και κυρίως μητέρων που προσπαθούν μόνες τους να υποστηρίξουν την ανατροφή των παιδιών τους.

Με πληροφορίες από facebook/Ευαγγελία Αναστασιάδου

Check Also

Νεάπολη: Αύριο Τετάρτη η πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Αέρας»

Από αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και για 3 …

G-EZ117CQG76