UA-49499200-1

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ – ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας: 6-0

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Με το βαρύ 6-0 γύρισε το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας από το Γύθειο, στον αγώνα που έδωσε την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ.

Η ομάδα της Μονεμβασίας πήγε στο Γύθειο με 13 μόλις παίκτες και μάλιστα με κάποιους από αυτούς να αντιμετωπίζουν και προβλήματα τραυματισμών.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄όταν σε σέντρα του Κουτσουμιάρη από δεξιά, ο Π. Δαμιανάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 25΄ο Σπηλιωτόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 2- 0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Διαμαντάκο να φεύγει μόνος του απέναντι στον Στ. Πετράκη και να πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 3-0.

Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά το 2ο ημίχρονο και στο 50΄ ο Σπηλιωτόπουλος έκανε το 4-0, μετά από ωραία σέντρα του Κουτσιουμάρη.

Στο 55΄ο Κουρτέσης κέρδισε τη μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και με υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό Γ του Στ. Πετράκη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το σκορ έκλεισε στο 79΄ο Διαμαντάκος, ο οποίος βρέθηκε πάλι μόνος του έξω από την περιοχή, προχώρησε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΚΑΣΤΡΟΥ, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

Καλή η διατησία των Μάρκου, Ισακοβίδη, Σόβολου και Μανωλακάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Κ. Καβαλιώτης, Ν. Χρυσικάκος (46΄Α.Τσάρι), Λ. Μπουρελάκος (56΄Π. Μανουσόπουλος), Κ. Ζορμπάς (56΄Κ. Ανδριανός), Ι. Λαμπρόπουλος, Η. Γιαννόπουλος, Γ. Διαμαντάκος, Α. Σαραντόπουλος, Θ. Κουτσιουμάρης, Π. Πλεμμένος (19΄Μ. Σπηλιωτόπουλος), Σ. Κουρτέσης (56΄ Π. Κασάρχος).
ΚΑΣΤΡΟ: Στ. Πετράκης, Γ. Λιβανός (λόγω τραυματισμού 65΄ Α. Ντιακονέσκου), Σπ. Παπούλιας, Π. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Ι.Μάρκος, Δ. Ράντεφ, Σ. Μπαρμπαγιαννάκος, Κ. Σγούρδας, Μιχ. Κοντάκος ( 65΄λόγω τραυματισμού Χρ. Χούτρης), Ν. Βλάχος.

Check Also

Ο αγώνας τρεξίματος “Velies frog trail run 7 km” έρχεται στις Βελιές Λακωνίας

Το EVOLUTION TRAINING CLUB διοργανώνει αγώνα τρεξίματος με ονομασία «VELIES FROG TRAIL RUN 7 KM», …

G-EZ117CQG76