UA-49499200-1

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων έκοψε την πίτα του

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο κτήμα Εσπερίδες, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Γεωργία Σαρακινιώτη ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους σε ένα Σύλλογο, που όπως τόνισε η κα Σαρακινιώτη έχει ταυτιστεί με τη νεώτερη ιστορία της πόλης των Μολάων, παράγοντας ταυτόχρονα εκτός των άλλων ουσιαστικό φιλανθρωπικό έργο.

Η εκδήλωση έκλεισε με λαχειοφόρο αγορά η οποία είχε πολλά και πλούσια δώρα.

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος Μολάων Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ενώ παρόντες ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Κότσαλης και ο εφημέριος της ενορίας Πακίων π. Παναγιώτης Λεγάκης.

Επίσης παρέστησαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και Γιώργος Βουνελάκης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ματούλα Μπελεγρή, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο πρ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαγκάρης και πλήθος κόσμου.

ΦΩΤΟ: Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης

Check Also

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Γόλας

Για τον κόσμο τα μοναστήρια είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο της ζωής και της δράσης της …

G-EZ117CQG76