UA-49499200-1

Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος στη Σπάρτη

10.5.2016_Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος στη Σπάρτη

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 στη Σπάρτη.

Η πρώτη, στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος», στις 11 π.μ., όπου ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος θα συζητήσει με εκπαιδευτικούς και μαθητές θέματα σχετικά με την ποίησή του. Η δεύτερη, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, στις 7.30 μ.μ., θα έχει ως θέμα την ποίηση και την ποιητική του Τίτου Πατρίκιου.

Θα μιλήσουν  ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Λακωνίας  κ. Μανώλης Μ. Στεργιούλης, η επίτ. Σχολική Σύμβουλος κυρία Αγάθη Γεωργιάδου και η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» κυρία Μεταξία Παπαποστόλου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λακωνίας κ. Γεώργιος Παπαδάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας κ. Δημήτριος Βαχαβιώλος. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι εκδηλώσεις γίνονται με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Λακωνίας, του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» και του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76