UA-49499200-1

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού

Ο Δήμος Μονεμβασίας με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους πολίτες για τις εξελίξεις με το θέμα κορωνοϊού, στις περιοχές της επικράτειάς του.

Περιοχή Ζάρακα
Οι εξετάσεις των δημοτών στην Κοινότητα Ρειχιάς που έγιναν με rapid tests και αρχικά είχαν βρεθεί θετικές, μετά από το μοριακό έλεγχο τα αποτελέσματα βρέθηκαν αρνητικά.

«Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ο κίνδυνος έχει περάσει, αυτό θα συμβεί τουλάχιστον μετά από 14 ημέρες που βρέθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν ξανά rapid test στην περιοχή. Να υπενθυμίσουμε ότι στην περιοχή του Ζάρακα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα περίπου 80 rapid test στη Ρειχιά και 75 rapid test στο Κυπαρίσσι, με αρνητικά αποτελέσματα.

Περιοχή Μονεμβασίας
Επανάληψη rapid test θα πραγματοποιηθούν και στην περιοχή της Μονεμβασίας, η οποία θα προσδιοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.  Υπενθυμίζουμε ότι στην περιοχή της Μονεμβασίας έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα περίπου 134 rapid test, με αρνητικά αποτελέσματα.

Περιοχή Βοιών
Παραμένει σε ισχύ η πραγματοποίηση των rapid tests στην περιοχή των Βιγκλαφίων, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:00 πμ.

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76