UA-49499200-1

Ολοκληρώνεται το έργο της περιφερειακής οδού Γερακίου

Προς ολοκλήρωση οδηγείται το έργο της περιφερειακής οδού Γερακίου, ύστερα και από την αποπεράτωση της γέφυρας του Πόρου. Αυτό δηλώνει με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, συνοδευόμενος από κλιμάκιο επιβλεπόντων μηχανικών.

Επί τόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης εξέτασε αίτημα πολιτών για μικροβελτιώσεις, λαμβάνοντας υπόψη το θεσμικό πλαίσιο αλλά και τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της περιοχής.

«Η γέφυρα του Πόρου και η περιφερειακή οδός Γερακίου ολοκληρώνονται και αυτό μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση» δήλωσε ο κ. Βερούτης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: ««Αναστήσαμε» ένα σταματημένο και ταλαιπωρημένο έργο που βασάνισε για πέντε χρόνια τους πολίτες της ανατολικής Λακωνίας. Εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση ολοκλήρωσής του, εντάξαμε τις εργασίες στο ΕΣΠΑ, υπογράψαμε νέα σύμβαση και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, με ταχείς ρυθμούς, το παραδίδουμε στους Λάκωνες έχοντας τηρήσει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα».

Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Βερούτης κάνει λόγο για την διαφορετική αντίληψη με την οποία η περιφερειακή αρχή αντιμετωπίζει την υλοποίηση των δημοσίων έργων σε σχέση με το παρελθόν, αναφέροντας: «Θα συνεχίσουμε λοιπόν, προσηλωμένοι στο καθήκον να υλοποιούμε το σχέδιό μας για την Λακωνία, θεωρώντας την πολιτική λειτούργημα και όχι επάγγελμα».

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76