UA-49499200-1

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο των Μολάων

Ένα έργο σημαντικό και άκρως απαραίτητο για τον αθλητισμό, ολοκληρώθηκε και σύντομα θα δοθεί σε χρήση. Πρόκειται για την κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων.

Ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο τόσο με τον τόπο όσο και με την ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου της πόλης ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Επιδαύρου Λιμηράς), το οποίο έρχεται να δώσει πραγματική ώθηση, στην εξέλιξη και πορεία του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή.

«Πολλά ταλέντα του στίβου πέρασαν αλλά χάθηκαν, πριν ελάχιστων εξαιρέσεων,  από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 μέχρι σήμερα, καθώς για να προπονηθούν έπρεπε να μετακινούνται στο Βλαχιώτη, παλαιότερα στη Σπάρτη, τη Μεγαλόπολη και πιο παλιά στην Αθήνα», τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα που θα έχουμε ένα στάδιο «δύναμη στα πόδια» για νέες επιτυχίες και είμαστε αισιόδοξοι, πως αθλητές μας σε λίγα χρόνια θα στελεχώνουν τις Εθνικές μας ομάδες».

Να υπενθυμίσουμε ότι γύρω στο 1986 ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Εθνικού (τότε) Σταδίου Μολάων, ενώ το 1998-2000 πραγματοποιήθηκε η κατασκευή χλοοτάπητα.

Τέλος η ανακατασκευή των αποδυτηρίων αθλητών και επισκεπτών στο προσεχές μέλλον, θα ολοκληρώσει την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Μολάων.

Με πληροφορίες από: apoelmolaoi.gr

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76