UA-49499200-1

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Δήμου Μονεμβασίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η διανομή τροφίμων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, στη Νεάπολη και στους Μολάους. Μοιράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους του Δήμου Μονεμβασίας, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή αυτή υλοποιείται στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών που διενεργεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Στη διαδικασία, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο της πανδημίας, εξασφαλίζοντας στο ακέραιο την ασφάλεια των δικαιούχων αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου που συμμετείχαν.

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των δικαιούχων στην διανομή, γεγονός που οφείλετε και στην προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου Μονεμβασίας, οι οποίοι κατάφεραν να ενημερώσουν όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε στην ανάγνωση των μηνυμάτων που τους αποστέλλονται  είτε στην αδυναμία μετακίνησης.

Ο Δήμος Μονεμβασίας στηρίζει διαχρονικά τις δράσεις αυτού του χαρακτήρα, αντιμετωπίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ευάλωτων δημοτών του.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76