UA-49499200-1

Ολοκλήρωση ανακαίνισης κεντρικής δεξαμενής νερού στη ΝΜ Μολάων

Με στοχευμένες και μεθοδικές κινήσεις η Διοίκηση της Νοσοκομειακής Μονάδας Μολάων και ο Διοικητής αυτής κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, αναβαθμίζουν και ενισχύουν την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία της. Μια περιφερειακή νοσοκομειακή μονάδα η οποία ευελπιστεί να γίνει πρότυπο παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε το έργο ανακαίνισης, υγρομόνωσης, και στεγανοποίησης της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης του Νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποκαθιστά μια εκκρεμότητα ετών και αποκαθιστά μια μη αποδεκτή για σύγχρονο Νοσοκομείο εικόνα, με μια νέα, πλήρως ανακαινισμένη και σύμφωνη με όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας υποδομή, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ύδατος στη Νοσηλευτική Μονάδα.

Για την εν λόγω εγκατάσταση έχει ήδη δρομολογηθεί και η εγκατάσταση σύγχρονου αυτόματου συστήματος επεξεργασίας και χλωρίωσης των υδάτων, με στόχο την παροχή καθαρού νερού υψηλής ποιότητας σε όλο το δίκτυο του Νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο πραγματοποιήθηκε με ιδία μέσα και ειδικότερα, από εργαζόμενους της Νοσηλευτικής Μονάδας που έχουν προσληφθεί μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΟΑΕΔ), γεγονός που οδήγησε σε σημαντική εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για τη Νοσηλευτική Μονάδα.

Με ανακοίνωσή του ο κ. Κορωνιός αναφέρει:

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας. Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με την ίδια ένταση, κάνοντας ότι χρειαστεί για τη μετατροπή της Ν.Μ. Μολάων σε μια πρότυπη περιφερειακή μονάδα!

Check Also

Φωτ. facebook/Νεκτάριος Λαζαράκης

Μονεμβασία: Απόκοσμες εικόνες λόγω αφρικανικής σκόνης

Εικόνες που παραπέμπουν στην έρημο Σαχάρα αντίκρυσαν οι κάτοικοι της Μονεμβασίας εξαιτίας των υψηλών συγκεντρώσεων …

G-EZ117CQG76