UA-49499200-1

Οι πύλες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

4-10-2016_Η-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO-έρχεται-να-τονώσει-την-οικονομία-της-Πελοποννήσου

Η Πελοπόννησος προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί την πρώτη της ολοκληρωμένη Έκθεση. Μια ημέρα έμειναν μόνο για την επίσημη έναρξη της Έκθεσης η οποία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των περιφερειακών εκθέσεων όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, στη ΒIE Τρίπολης συγκεντρώνεται η παραγωγικότητα και η εμπορική δράση της Πελοποννήσου, με ειδικά αφιερώματα, με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με B2B συναντήσεις, με ζωντανές εκδηλώσεις μαγειρικής και γευσιγνωσίας και πολλές ακόμη εκπλήξεις, που θα αναδείξουν την Έκθεση «Πελοπόννησος Expo» σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελληνικής Περιφέρειας.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το περιεχόμενο του καταλόγου εκθετών της Έκθεσης «Πελοπόννησος Expo». Στην πλούσια ύλη του συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων,  ενδιαφέροντα άρθρα για τις εξαγωγές, την αγροδιατροφή, τις περιφερειακές εκθέσεις τα οποία πρόκειται να ενημερώσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Για την Έκθεση «Πελοπόννησος Expο» μίλησαν σημαντικοί εκπρόσωποι του εμπορικού τομέα της Πελοποννήσου, συνεντεύξεις των Προέδρων των Επιμελητηρίων, συνέντευξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του Δημάρχου Τρίπολης και άλλων σημαινόντων προσώπων συμπεριλαμβάνονται σε έναν υπερπλήρη κατάλογο εκθετών 75 σελίδων ο οποίος και θα μοιράζεται δωρεάν στην είσοδο της Έκθεσης.

Καταχωρήσεις από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και φυσικά παρουσιάσεις εταιριών δίνουν στον κατάλογο εκθετών τον εμπορικό χαρακτήρα που χρειάζεται.

Μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν τον κατάλογο εκθετών από την είσοδο της Έκθεσης ή να κατεβάσετε το δικό σας προσωπικό αρχείο μέσω του website της Έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr με το πέρας της Έκθεσης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016.
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινές: 17:00 – 22:00, Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:00.

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη.
ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

 

Check Also

Συνάντηση Αυγενάκη-Δαβάκη για το πρόβλημα διάθεσης των πορτοκαλιών

Το πρόβλημα της διάθεσης και εμπορίας των πορτοκαλιών πλήττει και πάλι φέτος τους Λάκωνες παραγωγούς. …

G-EZ117CQG76