UA-49499200-1

Οι Γιορτές του Νότου ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στον Προφήτη Ηλία Βοιών

Το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό του Προφήτη Ηλία στον Άγιο Νικόλαο Βοιών, επέλεξαν οι ΟΣΤΡΙΑ-Γιορτές του Νότου για να ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό μουσικό τους ταξίδι.

Μια υπεροχή μουσική βραδιά, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον διπλά στους ήχους της θάλασσας, είχαν τη χαρά να απολαύσουν όσοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Προφήτη Ηλία. Γι’ αυτό φρόντισε επιμελώς το μουσικό σχήμα Μεϊντάν με  μουσικά ακούσματα δεμένα με το περιβάλλον, αλλά και τα πλούσια εδέσματα που οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μουσική αυτή βραδιά ήταν συνυφασμένη με το φεστιβάλ αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8-9/10 στα αναρριχητικά πεδία Ζόμπολο-Χιόνη του Αγίου Νικολάου Βοιών.

Να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δημιουργούν πολιτισμό, ζωντανεύουν και αναδεικνύουν το τόπο μας, ενεργοποιώντας παράλληλα τα υγιή και ζωντανά κύτταρα του. Τέλος οφείλουμε να επαινέσουμε όλα εκείνα τα άτομα που οργάνωσαν τις Γιορτές του Νότου και μας ταξίδεψαν μέσα από αυτές, δίνοντας μας παράλληλα την πεποίθηση αλλά και τη βεβαιότητα, ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και σπουδαία πράγματα στο χώρο που ζούμε και κινούμαστε.

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76