UA-49499200-1

Ξεκινά το 3ο συνέδριο οινοτουρισμού στην Πελοπόννησο

Ξεκινά, την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022, το 3o συνέδριο οινοτουρισμού, που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα λάβει χώρα στο Κτήμα Σκούρα και είναι προγραμματισμένη για τις 7:00 το απόγευμα.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 2 Απριλίου 2022, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί στις 10:00 επίσκεψη και ξενάγηση στο Κτήµα Τσέλεπου, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον πολυχώρο του Οινοποιείου Λαφαζάνη και θα ξεκινήσουν στις 3:00 το μεσημέρι.

Στην διάρκειά τους από την πλευρά του υπουργείου Τουρισμού θα παρουσιαστεί η πολιτική που αφορά σε ειδικές μορφές τουρισμού, στη συνέχεια θα γίνει εισήγηση σχετικά με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος «Food and Drink» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα ακολουθήσουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, τρίτη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου, προβλέπεται στις 10:30 το πρωί η φύτευση αμπελώνα και στις 12:00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, ενώ στις 2:30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κτήμα Σεµέλη η οποία περιλαμβάνει οινοπεριήγηση και ξενάγηση.

Check Also

Στη θεσσαλονίκη το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (ΣΠΕΚ) σας προσκαλεί στο «6ο Πολιτιστικό Πανόραμα», στη Θεσσαλονίκη, με διεθνείς συμμετοχές, την Παρασκευή 15 …

G-EZ117CQG76