UA-49499200-1

Νοσοκομείο Μολάων: Ανακαινίστηκαν θάλαμοι με δωρεά της οικογένειας Ηλία Δούκα

Το Νοσοκομείο Μολάων αλλάζει μορφή με την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, το οποίο αφορά  την πλήρη ανακαίνιση όλων των θαλάμων της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας. Ένα έργο το οποίο βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα ασθενών και εργαζομένων, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούν χώρους σύγχρονους, καθαρούς και αξιοπρεπείς, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, σε όλους τους θαλάμους της Ν.Α. πτέρυγας πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση των χώρων υγιεινής, εκ νέου χρωματισμός, παρεμβάσεις στο φωτισμό και πλήρης συντήρηση του εξοπλισμού τους. Ενέργειες οι οποίες όπως τονίζει ο Διοικητής κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός « όχι μόνο αλλάζουν την καθημερινότητα στη Ν.Μ Μολάων, αλλά θα ξαναδώσουν στους ασθενείς ένα αίσθημα αξιοπρέπειας, το οποίο έως σήμερα στερούνταν λόγω της παλαιότητας των χώρων».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κορωνιός επισημαίνει ότι τίποτα από τα ανωτέρω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη και τη Δωρεά της Οικογένειας Ηλία Δούκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο αείμνηστος ευεργέτης του Νοσοκομείου μας Ηλίας Δούκας και η κα Ευαγγελή Δούκα, έχοντας “αγκαλιάσει” από την πρώτη στιγμή το σχέδιο και όραμά μας, αποδεικνύουν εμπράκτως για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς που διαχρονικά τους χαρακτηρίζει. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

 

Check Also

Στο Περιφερ. Συμβούλιο η λειτουργία της Παθολογικής του Νοσοκομείου Σπάρτης

Με εισήγηση της Ελένης Κιούση, εκπροσώπου στην Π.Ε. Λακωνίας της παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής», …

G-EZ117CQG76