UA-49499200-1

Νομός Λακωνίας: 4η διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή  Ενότητα Λακωνίας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων προς τις αδύνατες οικονομικά οικογένειες της ΠΕ Λακωνίας που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος.

Η διανομή αυτή υλοποιείται στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών που διενεργεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου με χρήματα του Ευρωπαϊκού Ταμείου της χρηματοδοτικής περιόδου 2018-2019 του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ.  Είναι η 4η σε σειρά διανομή αυτής της χρηματοδοτικής περιόδου και αφορά τη διάθεση προϊόντων συνολικής αξίας 329.488,02€ και είναι είδη: τρόφιμα μακράς διάρκειας, νωπό κρέας(βόειο, χοιρινό, κοτόπουλο), γαλακτοκομικά(τυρί φέτα, γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο), οπωρολαχανικά και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Η διανομή θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Λακωνίας από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 έως και τη Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και αφορά συνολικά 1.597 οικογένειες.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει στα παρακάτω ορισμένα σημεία διανομών, με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και  του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορωνοϊού(covid 19):

  • ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ
  • ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  • ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ (στην είσοδο της πόλης)
  • ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: ΜΟΛΑΟΙ: ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΛΑΩΝ – ΝΕΑΠΟΛΗ: ΛΕΩΦ. ΑΚΤΗΣ ΒΟΙΩΝ
  • ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Για τη πόλη της Σπάρτης η διανομή θα πραγματοποιηθεί με αποστολή των προϊόντων κατ’ οίκον, ενώ για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σπάρτης από την ανατολική πλευρά του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη.

Οι δικαιούχοι του Προγράμματος θα λάβουν ειδοποίηση με sms σύμφωνα με την οποία θα καθορίζεται αναλυτικότερα ο τόπος και ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2731363234, 2731363220

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76