UA-49499200-1

Νικόλαος Δημητρακόπουλος

Έφυγε από την ζωή, στις 22 Δεκεμβρίου 2020, ο συνταξιούχος Διδάσκαλος Νικόλαος Δημητρακόπουλος, ο οποίος είχε υπηρετήσει από τα μέσα της δεκαετίας του΄50 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’70 στο Δημοτικό Σχολείο του Γέρακα.

Πρότυπο ανθρώπου υπήρξε για την κοινωνία ο Νικόλαος Δημητρακόπουλος, απ’ όπου πέρασε διακρίθηκε για την μεγάλη κοινωνική του δράση, για την εκπαιδευτική του κατάρτιση, τον ξεχωριστό χαρακτήρα του, το δυναμισμό του και το ακέραιο ήθος του.

Η αγάπη του και η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτές να προσφέρουν βοήθεια και στήριξη στον καθένα που του την ζητούσε.

Σύζυγος της συμπατριώτισσάς μας Μαρίας Τζώρτζη, δημιούργησε μια καλή οικογένεια (την Βασιλική, την Αικατερίνη και τον Παναγιώτη) με αρχές και αξίες για την ζωή.

Ιδιαίτερα αγαπητός ο μακαριστός μας φίλος και συγγενής, η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε συγγενείς, φίλους και γείτονες που προσήλθαν, παρά τα μέτρα ασφαλείας κατά του ιού, για τον τελευταίο ασπασμό και το στερνό αντίο στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου – Αμφιάλης, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία και ακολούθησε ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Σχιστού Κερατσινίου.

Τον αποχαιρέτησε ο προϊστάμενος του ναού, εφημέριος π. Κωνσταντίνος Τερκεσίδης, με έναν πολύ συγκινητικό και μεστό περιεχομένου λόγο, εξαίροντας τους αγώνες του και την προσφορά του στην παιδεία, στην οικογένεια, στην κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού  Νικολάου Δημητρακοπούλου και την θλίψη μας για την μεγάλη απώλεια, προσευχόμενοι στον Θεό να τον κατατάξει εκεί που οι Δίκαιοί του αναπαύονται.

Check Also

Χριστίνα Χουσάκου (1940-2021)

Στις 2 Οκτωβρίου 2021, ο θλιμένος ήχος της καμπάνας του Αγίου Λεοντίου χτύπησε, γιατί έφυγε …

G-EZ117CQG76