UA-49499200-1

Μπάσκετ: Κάστρο Μονεμβασίας – Γαργαλιάνοι: Αγώνας για γερά νεύρα

Με δυο πολύ αξιόλογες ομάδες, έγινε το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στο Κάστρο Μονεμβασίας με την ομάδα των Γαργαλιάνων.

Οι πολύ γρήγορες επιθέσεις, αλλά και τα δυνατά μαρκάρισματα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Η ομάδα της Μονεμβασίας είχε από την αρχή το προβάδισμα με τον αντίπαλο να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Ένας επικίνδυνος τραυματισμός παίκτη των Γαργαλιάνων στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πάγωσε το κοινό και κινδύνευσε να σταματήσει τον αγώνα. Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση γιατρού, αποκατέστησε την οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη, με τον παίκτη να είναι καλά στην υγεία του και να μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Το ημίχρονο βρήκε το Κάστρο να προηγείται με 28-22, με παίκτες και κοινό αισθητά επηρεασμένους από το συμβάν που είχε προηγηθεί. Η συνέχιση του αγώνα έγινε χωρίς προβλήματα, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τον εαυτό τους, σε μια συνεχή προσπάθεια για επικράτηση, με την ομάδα του Κάστρου να κερδίζει τελικά τον αγώνα με 52-45.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κάστρου Μονεμβασίας, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα για τους εξαιρετικούς αγώνες που διεξήχθησαν καθ’όλη την διάρκεια των play off, τόσο στην έδρα μας όσο και στην έδρα των Γαργαλιάνων. Επιπροσθέτως, το διοικητικό συμβούλιο και οι παίχτες της ομάδας της Μονεμβασίας, στέκονται συμπορευτές του φιλανθρωπικού σκοπού που υπηρετεί η ομάδα των Γαργαλιάνων και του κοινωνικού μηνύματος που προβάλλει: «ΑΥΤΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ».

Check Also

Ο 2ος «Δρόμος της Ακμής» έρχεται στις 25-26/5

Ο 2ος  «Δρόμος της Ακμής» (“Heyday Road”) είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαΐου …

G-EZ117CQG76