UA-49499200-1

Μια ακόμα αθλητική διάκριση για τα Μανιατόπουλα που ταξίδεψαν στο Ισραήλ

Με τις καλύτερες εμπειρίες και μια μεγάλη διάκριση επιστρέφουν τα Μανιατόπουλα που συμμετείχαν στους «15ους Ολυμπιακούς Παιδικούς Αγώνες του Ισραήλ», οι οποίοι διεξήχθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, στην πόλη Νετάνυα.

Οι μικροί αθλητές του Δήμου Ανατολικής Μάνης κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Ποδόσφαιρο 5×5 και η ομάδα της καλαθοσφαίρισης 3×3 αντίστοιχα την τέταρτη θέση.

Τα παιδιά συμμετείχαν στη δράση μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργείου Αθλητισμού του Κράτους του Ισραήλ και εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων απήλαυσαν και περιήγηση σε διάφορα σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά σημεία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ήταν ο μόνος Δήμος από την Ελλάδα που συμμετείχε στην εν λόγω διοργάνωση και παράλληλα, ο οποίος με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «θα συνεχίζει να στηρίζει τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού που έχουν στόχο την προβολή του αθλητισμού του Δήμου και την εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας».

Τους νεαρούς αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους κ.κ. Γεώργιος Μαστοράκος και Xαρίλης Τζανετάκος, ως εκπρόσωπος του Δήμου o Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, ο κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης και γονείς.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76