UA-49499200-1

Με 4-0 επικράτησε ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ Βρονταμά του ΚΑΣΤΡΟΥ Μονεμβασίας

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Με ήττα έκλεισε τη φετινή χρονιά  για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας.

Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, στο γήπεδο Βρονταμά, η ομάδα της Μονεμβασίας ηττήθηκε με 4-0, σκορ που δεν ανταποκρίνεται στην συνολική εικόνα του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του ΚΑΣΤΡΟΥ να δημιουργεί την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Μιχ. Κοντάκου με τον Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκο, ο τελευταίος βρέθηκε στη γωνία της μικρής περιοχής του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, όμως του σουτ που έκανε έδιωξε σε κόρνερ με ωραία εκτίναξη ο τερματοφύλακας Χρ. Απαλόδημας.

Στο 11΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από λάθος των φιλοξενούμενων στο χώρο του κέντρου έφυγαν γρήγορα στην επίθεση και πέτυχαν το 1-0 με τον Κ. Μαλτέζο, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Το ΚΑΣΤΡΟ ξεκίνησε δυνατά στο 2ο ημίχρονο και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να πετύχει την ισοφάριση. Στο 51΄το δυνατό σουτ του Ντ. Θανόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 57΄ο ίδιος βγήκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, όμως ο τελευταίος με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ αποσοβώντας την ισοφάριση.

Στο 60΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0, όταν ο Γ. Καλογιάννης, ξεκινώντας από εμφανή θέση οφσάιντ το οποίο δεν υπόδειξε ο Β΄ βοηθός Ι. Πούλος, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Στ. Πετράκη τον οποίο πλάσαρε εύστοχα διπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό επηρέασε αρνητικά την ομάδα του ΚΑΣΤΡΟΥ, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι πέτυχαν ακόμα 2 γκολ στο 69΄με δυνατό σουτ του Δ. Τσαρούχα και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κ. Μαλτέζο .

Καλή η διαιτησία του Κ. Δημακάκου και του Α΄ βοηθού Ζ. Νικολουδάκου με τον Β΄ βοηθό Ι. Πούλο να ευθύνεται για το 2ο γκολ των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ: Χρ. Απαλόδημας, Δ. Τσαρούχας, Ηλ. Τσικάρης, Μιχ. Τσαρούχας, Στ. Μάντης, Γ. Νικόλαρος, Γ. Καλογιάννης, Κ. Μαλτέζος, Γ. Λαμπρινός, Αγ. Φερίζης, Θ. Γεωργαντάς (60΄ Ανδ. Σόβολος).
ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Στ. Πετράκης, Νεκ. Κατσουλώτος, Ι. Τζώρτζης, Π. Δαμιανάκης, Σπ. Παπούλιας, Γ. Λιβανός (70΄ Όμ. Πελτέκης), Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκος, Νεκτ. Βλάχος, Ντ. Θανόπουλος, Μιχ. Κοντάκος,Χρ. Χούτρης (46΄Ανδ. Ντιακονέσκου).

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76