UA-49499200-1

Με το εκπληκτικό 4-0 επιβλήθηκε το Κάστρο Μονεμβασίας του Α.Ο. Σπάρτης

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Επιβλητικό το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Α.Ο.ΣΠΑΡΤΗ και προκρίθηκε στην 4η φάση του κυπέλλου Λακωνίας, στον αγώνα που έγινε στη Σπάρτη, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 3΄όταν ο Γ. Αρώνης μετά από ωραία μπαλιά του Χρ. Χούτρη  μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έβγαλε την ασίστ στον Π. Μπούμπαλη ο οποίος με δυνατό μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Δ. Βλαστού.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να φτιάχνουν  ευκαιρίες  και στο 9΄ πέτυχαν το  δεύτερο τους γκολ , όταν  ο Γ. Αρώνης με 2η ασίστ, βρήκε τον Μιχ. Κοντάκο στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο αρχηγός του ΚΑΣΤΡΟΥ, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα των γηπεδούχων έκανε το 0-2.

Στο 20΄οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν όταν ο Ε. Αγγελόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον 14χρονο τερματοφύλακα του ΚΑΣΤΡΟΥ  Κων. Τσιμπίδη, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 30΄το ΚΑΣΤΡΟ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Α.Ο.ΣΠΑΡΤΗ , το εκτέλεσε υπέροχα ο Γ. Αρώνης (3η ασίστ) και ο Ντ. Θανόπουλος με υποδειγματικό πλασέ στην απέναντι γωνία, πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα κάνοντας το 0-3.

Στο 2ο ημίχρονο το ΚΑΣΤΡΟ είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και μερικές  καλές ευκαιρίες να πετύχει ακόμα ένα γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 78΄με χτύπημα πέναλτυ του Μιχ. Κοντάκου, το οποίο κέρδισε ο Π. Μπούμπαλης ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά ανατράπηκε από τον τελευταίο.

Καλή η διαιτησία των Δ. Βαρτσάκη , Δ. Καρβούνη , Α. Μάρκου, σε ένα ήσυχο και καθαρό αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Κων. Τσιμπίδης, Χρ. Χούτρης (46΄Βασ. Γάγκας), Ιακ. Μάρκος, Παν. Δαμιανάκης, Κων. Λιβανός, Γ. Αρώνης, Π. Μπούμπαλης (79΄Δ. Χαραμής), Βαγ. Χάδιαρης (73΄Σπ. Παπούλιας), Ντ. Θανόπουλος (79΄Αλ. Σκάγκος), Μιχ. Κοντάκος, Αντρ. Μπετσόκου (64΄Δ. Ράντεφ).

Δεν αγωνίστηκαν οι Βασ. Χούτρης , Όμ. Πελτέκης και Αντρ. Ντιακονέσκου

Α.Ο.ΣΠΑΡΤΗ: Δ. Βλαστός, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Σπιροπάλι, Δ. Αναγνωστόπουλος, Δ.Νιζάμης, Ι. Γραμματικάκης, Ε. Αγγελόπουλος, Σ. Γομάτος, Α. Αιβαλιώτης, Κ. Χρονάκος (46΄Π. Ψυχόπαιδας), Χ. Τσίπας (46΄Π.Σουχλέρης).

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76