UA-49499200-1

Με νέα νίκη-πρόκριση απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ξηροκαμπίου προχωρά το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας

Γράφει ο Πάρης Χούτρης      

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Λακωνίας, πέτυχε το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, με την εκτός έδρας νίκη του με 3-1, απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ξηροκαμπίου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022.

Η ομάδα της Μονεμβασίας ξεκίνησε από την αρχή δυνατά, επέβαλλε το ρυθμό της, δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ και έτσι, το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες στο 1ο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Το 2ο ημίχρονο είχε την ίδια μορφή, με το ΚΑΣΤΡΟ να δημιουργεί και να χάνει 3 πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο 59ο λεπτό, το ΚΑΣΤΡΟ άνοιξε το σκορ με υπέροχη απ΄ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντέμη Θανόπουλου, ο οποίος 5 λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε την καταπληκτική μπαλιά του Μιχάλη Κοντάκου και πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 0-2, με ένα ακόμη πολύ ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ .

Στο 75ο λεπτό ήταν η σειρά του Πέτρου Μπούμπαλη να χρηστεί σκόρερ, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, συνεχίζοντας έτσι το σερί του, μετά τα 3 γκολ που πέτυχε στον προηγούμενο αγώνα .

Οι παίκτες της Μονεμβασίας συνέχισαν να πιέζουν και είχαν 2 ακόμα καλές στιγμές για να διευρύνουν το σκορ, τελικά όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έγραψαν τον επίλογο πετυχαίνοντας το 1-3 με κεφαλιά του Α.Φωτόπουλου μετά από κόρνερ .

Πολύ καλή η διαιτησία των  Ηλ. Μπεκιάρη , Δ. Καρβούνη και Θ. Τζαφαλιά.

Μετά τον αγώνα μιλήσαμε με  τον σκόρερ των 2 τερμάτων Ντέμη Θανόπουλο .

Ντέμη, νίκη-πρόκριση για το ΚΑΣΤΡΟ. Το σχόλιο σου;

Πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας και δίκαια περάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακρυά μπορούμε και απολαμβάνουμε το «ταξίδι» αυτό .

Πέτυχες ένα σπάνιο σε εκτέλεση γκολ. Πως νιώθεις για αυτό και γενικά με την παρουσία σου στην ομάδα μέχρι τώρα;

Ναι, ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ένα ποδοσφαιριστή προκειμένου να δείξει τις δυνατότητές του. Νιώθω καλά εδώ και γι’ αυτό ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση. Η ομοιογένεια που έχουμε μου δίνει αυτοπεποίθηση .

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76