UA-49499200-1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Monemvasia Run Challenge

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος το 4ο Monemvasia Run Challenge, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Διοργανώθηκε από το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας και τους «Συνοδοιπόρους Μονεμβασίας»

Ένας αγώνας δρόμου που ξεπέρασε τις 300 συμμετοχές, δείχνοντας τη δυναμική της όλης εκδήλωσης, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν όμορφες στιγμές σε ένα τόπο ιδιαίτερο και σε μια διαδρομή μοναδική.

Η διοργάνωση περιλάμβανε:

  • Αγώνα 10km, στον οποίο συμμετείχαν 52 αθλητές
  • Αγώνα 5km, με συμμετοχή 91 αθλητών
  • Διαδρομή 1,5km, στην οποία έλαβαν μέρος 196 αθλητές

Η διοργάνωση υπήρξε άρτια με τη συνδρομή πλήθους εθελοντών κατά μήκος των διαδρομών των αγώνων, για καθοδήγηση και βοήθεια των αθλητών.

Να επισημάνουμε ότι στο 4ο Monemvasia Run Challenge συμμετείχε και αντιπροσωπεία των αθλητών SPECIAL OLYMPICS ενώ σημαντική υπήρξε η βοήθεια και συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους έδωσαν συγχαρητήρια στους δρομείς που όπως αναφέρουν «μας τίμησαν και φέτος με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους» και παράλληλα, ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν στην άρτια και χωρίς προβλήματα διοργάνωση, τους εθελοντές, το Δήμο Μονεμβασίας, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Το Monemvasia Run Challenge αποτελεί πλέον κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη της Μονεμβασίας, αλλά και για το Δήμο γενικότερα. Οφείλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να το δουν από αυτή ακριβώς την οπτική γωνία, να το ενισχύσουν και να το αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο, για να μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο. Με αυτό το τρόπο θα προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, δίνοντας παράλληλα υπεραξία στον τόπο.

Δείτε τα αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ

ΦΩΤΟ: Χρήστος Κουλούρης

Check Also

Μονεμβασία: Φωτιά στην περιοχή Αγίου Στεφάνου – Κινδύνευσαν δύο κατοικίες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή …

G-EZ117CQG76