UA-49499200-1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αρεόπολη το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής

29.2.2016_Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αρεόπολη το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, που διεξήγαγε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Η συμμετοχή των συναδέλφων από τη Λακωνία, την Μεσσηνία, την Αρκαδία και την Αθήνα υπήρξε ενθουσιώδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν συνολικά 40 άτομα, εκ των 24 που είχαν αρχικά προβλεφθεί, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 80.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν φαίνεται ότι το Σεμινάριο θα επαναληφθεί για γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ προγραμματίζεται και Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για διάφορες κοινωνικές ομάδες που το ζήτησαν επιτακτικά.

29.2.2016_Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αρεόπολη το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής_1

Το Κέντρο Υγείας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει στους κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαχτή και M. Papathanasiou, για τις άριστες εισηγήσεις τους και την πρακτική εκπαίδευση που παρείχαν.

Χαιρετισμούς, όπου επεσήμαναν την σημαντικότητα του Σεμιναρίου, αλλά και την προσπάθεια του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και την συμβολή του στη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση, απέστειλαν ο Διοικητής της 6ης Υ. Πε., κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο Υποδιοικητής της 6ης Υ. Πε., κ. Δημήτριος Κωστακιώτης, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, κα Ευδοξία Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, κα Μαρία Τσιρώνη και ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76