UA-49499200-1

Με δύο νέα σύγχρονα ασθενοφόρα εξοπλίζεται το Κ.Υ. Νεάπολης – Παραδόθηκε ήδη το ένα

Με δύο νέα σύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα, ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Νεάπολης και δια αυτού ο Δήμος Μονεμβασίας. Ήδη το πρώτο από αυτά το οποίο αποτελεί δωρεά της ΑΔΜΗΕ προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, παραδόθηκε σήμερα (20/9/2022) και βρίσκεται στη διάθεση του Κ.Υ. Νεάπολης.

Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής που έγινε στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ, ο Διοικητής αυτής κ. Γιάννης Καρβέλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άλλο ένα ασθενοφόρο έρχεται να προστεθεί στο νέο εκσυγχρονισμένο στόλο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», υπογραμμίζοντας ότι ήδη η 6η ΥΠΕ έχει προμηθεύσει με δέκα νέα ασθενοφόρα, ισάριθμα περιφερειακά Κέντρα Υγείας, ενώ αναμένονται άλλα είκοσι σε σύντομο χρονικό διάστημα

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της ΑΔΜΗΕ κα Μάρθα Πόλιτου, αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας και την ανοιχτή γέφυρα επικοινωνίας και στήριξης με τους υγειονομικούς φορείς.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νεάπολης κ. Ιωάννης Μιχαλέτος, τόσο στην ΑΔΜΗΕ όσο και στο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο «καλύπτονται μεγάλες ανάγκες που προκύπτουν στην περιοχή».

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός συγχαίρει δημόσια το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νεαπόλεως κ. Γιάννη Μιχαλέτο, καθώς σήμερα στο Κέντρο Υγείας παραδίδεται ένα καινούργιο ασθενοφόρο, δωρεά του ΑΔΜΗΕ.

Ο κ. Κρητικός εκφράζει την ικανοποίησή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η σημερινή μέρα δείχνει το πόσο σημαντική μπορεί να είναι η προσφορά και παρέμβαση των διευθυντών των υγειονομικών μονάδων».

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως τις επόμενες 15 ημέρες, στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως θα παραδοθεί και δεύτερο ασθενοφόρο, αυτήν τη φορά από την 6η ΥΠΕ.

Με πληροφορίες από facebook/Λακωνικά Νέα

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76