UA-49499200-1

Μένουμε Ευρώτα: Μουσική και χορός αύριο 22/7 σε Νιάτα και Γεράκι

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες του φετινού καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον Δήμο Ευρώτα, με δυο μοναδικές βραδιές ψυχαγωγίας αύριο 22 Ιουλίου σε Νιάτα και Γεράκι.

Ειδικότερα, στην κεντρική πλατεία Νιάτων, αύριο βράδυ στις 21:00, το μουσικό συγκρότημα «Primo Secondo» θα μας ταξιδέψει στις μελωδίες του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Λοϊζου. Ο Μάνος Λοΐζος είχε συνεργαστεί με τους στιχουργούς Λευτέρη Παπαδόπουλο, Φώντα Λάδη, Γιάννη Νεγρεπόντη και Δημήτρη Χριστοδούλου και με τους ερμηνευτές Στέλιο Καζαντζίδη, Μαρία Φαραντούρη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Καλατζή, Δήμητρα Γαλάνη κ.ά.

Μια συνάντηση παραδοσιακών χορευτικών υπόσχεται μια μοναδική βραδιά, αύριο στις 20:30 στην πλατεία Πάνω Βρύσης στο Γεράκι.  Τα χορευτικά τμήματα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων του Γερακίου, μαζί με τη Λαογραφική Ομάδα Λακωνίας και τον Χορευτικό Σύλλογο «ΤΕΓΕΑ», δηλώνουν έτοιμοι να μας μεταδώσουν τον ρυθμό τους και να μας οδηγήσουν στα μονοπάτια της ελληνικής χορευτικής παράδοσης.

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Ευρώτα, την Κοινωφελή Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» και αντίστοιχα την Κοινότητα Νιάτων και τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Γερακίου. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76