UA-49499200-1

ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας – ΜΟΛΑΪΚΟΣ: 0-1

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ νίκησε δίκαια με σκορ 0-1 το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, στο γειτονικό ντέρμπυ που έγινε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, στο γήπεδο Μονεμβασίας και διατήρησε τη 2η θέση στην κούρσα για τον πρωταθλητή Λακωνίας, πίσω από την ομάδα του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ .

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους για ακόμα μία αγωνιστική να παρατάσσονται με πολλές ελλείψεις, αλλά να παλεύουν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και τους φιλοξενούμενους, να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν το πολύτιμο για αυτούς «διπλό».

Στο 20΄μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Αγ. Χατζησιμιώτη ο οποίος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 24΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γ. Κουτρουλάκη η μπάλα έφτασε στην περιοχή του ΚΑΣΤΡΟΥ, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Χρ. Χατζησιμιώτης με γυριστό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, αρχικά για λάθος καταλογισμό του φάουλ και στη συνέχεια για επιθετικό φάουλ του Στ. Κότσαλη στον Π.Δαμιανάκη, το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής Γ. Παλαμίδας.

Ο Μολαϊκός είχε μια ακόμα καλή στιγμή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 35΄ο Σ. Διαμαντάκης βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι του Στ. Πετράκη.

Το ΚΑΣΤΡΟ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 48΄όταν ο Μιχ. Κοντάκος έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του ΜΟΛΑΙΚΟΥ  Π. Αλεξίου, έκανε εκπληκτική απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι η ομάδα που είχε  την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να πετύχει ένα 2ο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν την ευκαιρία να ανατρέψουν το σκορ, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Παλαμίδα, Μπεκιάρη, Καρβούνη και Βαρτσάκη, σε έναν αγώνα που έγινε σε αθλητικά πλαίσια και με πολλή καλή ατμόσφαιρα στην εξέδρα .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Στ. Πετράκης, Χρ. Χούτρης (46΄Αν.Ντιακονέσκου), Σπ. Παπούλιας, Π. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Δ. Ράντεφ, Π. Μπούμπαλης, Ι. Μάρκος, Δ. Θανόπουλος (57΄Γ. Λιβανός), Μιχ. Κοντάκος, Κ. Σγούρδας. Δεν αγωνίστηκε ο Όμ. Πελτέκης.
ΜΟΛΑΪΚΟΣ: Π. Αλεξίου, Τ. Αβδούλος, Σ. Κότσαλης, Δ. Ρουμάνης, Α. Κουτρουλάκης (85΄ Η. Μπελεγρής), Γ. Κουτρουλάκης, Χ. Χατζησιμιώτης (75΄Γ.Κουλούρης), Α. Χατζησημιώτης (87΄Α.Τσιριγώτης), Σ. Διαμαντάκης, Β. Μουτσατσός, Α. Λάτσης.

Ο Γ. Λιβανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

Σε ένα δυνατό και ισορροπημένο, σε γενικές γραμμές, παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή και περισσότερες φάσεις όμως και εμείς δεν εκμεταλλευθήκαμε  τις δικές μας καλές στιγμές και δυστυχώς από μία στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ.

Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά και τη διάθεση παρά την τρομερή κούραση. Η πορεία μας στα play off δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, αλλά βάσει των συνθηκών που αντιμετωπίσαμε με τραυματισμούς, ελλείψεις και «άλλα λάθη», πήγαμε σχετικά καλά, δεδομένου ότι παίζουμε και με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Λακωνίας.

Check Also

Ο αγώνας τρεξίματος “Velies frog trail run 7 km” έρχεται στις Βελιές Λακωνίας

Το EVOLUTION TRAINING CLUB διοργανώνει αγώνα τρεξίματος με ονομασία «VELIES FROG TRAIL RUN 7 KM», …

G-EZ117CQG76