UA-49499200-1

ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας – ΗΦΑΙΣΤΟΣ Βρονταμά: 0-1

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα, που έγινε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας ηττήθηκε με 1-0 από τον ΗΦΑΙΣΤΟ Βρονταμά. Ήταν ένας αγώνας με λίγες φάσεις που έδειχνε ότι θα κριθεί στο  γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, με τους παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ να προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αφού για ακόμα ένα παιχνίδι αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις και αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Ήφαιστο όταν στο 22΄ο Μ. Πετρούλιας βρέθηκε σε καλή θέση, το σουτ όμως που έκανε απέκρουσε ο Στ. Πετράκης.

Στο 25΄το ΚΑΣΤΡΟ κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Μιχ. Κοντάκος, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία των φιλοξενούμενων χωρίς να προλάβουν να την σπρώξουν στα δίχτυα οι παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ.

Στο 32΄ο Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σέντραρε στην περιοχή, με τον Π. Μπούμπαλη να μην προλαβαίνει για ελάχιστα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο 37΄ο Κ. Μαλτέζος έκανε ωραία προσπάθεια έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, απέφυγε 2 αμυντικούς, όμως ο Στ. Πετράκης με ωραία εκτίναξη στην δεξιά του γωνία, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 40΄είχαμε την τελευταία καλή φάση για το 1ο  ημίχρονο με τον Δ. Νικολόπουλο να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Στ. Πετράκη να αποκρούει σταθερά.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες. Και οι 2 ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις με το ΚΑΣΤΡΟ να έχει την 1η καλή στιγμή στο 63΄με φάουλ που εκτέλεσε ο Μιχ. Κοντάκος αλλά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΗΦΑΙΣΤΟΥ Π. Μαχαλαριάς.

Η επόμενη επικίνδυνη στιγμή ήταν πάλι για τους γηπεδούχους, όταν μετά από κόρνερ του Μ. Κοντάκου η μπάλα έφτασε στον Κ. Λιβανό ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Π. Μαχαλαριά και το Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκο να μην προλαβαίνει να την προωθήσει στα δίχτυα.

Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ,  το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 85΄, όταν κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δ. Τσαρούχας ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο αριστερό Γ της εστίας του Στ. Πετράκη κάνοντας το  0-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, κέρδισαν 2 φάουλ σε καλά σημεία λίγο έξω από την περιοχή του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, όμως οι εκτελέσεις των Κ. Λιβανού και Μ. Κοντάκου δεν απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων οι οποίοι έφυγαν νικητές από την Μονεμβασία με 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΣΤΡΟ: Στ. Πετράκης, Κ. Σγούρδας, Δ. Ράντεφ, Π. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Ι. Μάρκος, Χρ. Χούτρης ( 72΄ Γ. Λιβανός ), Ν. Βλάχος, Π. Μπούμπαλης, Μ. Κοντάκος, Σ. Μπαρμπαγιαννάκος.
Δεν αγωνίστηκαν: Γ. Τζώρτζης, Όμ. Πελτέκης, Α. Ντιακονέσκου, Σπ. Παπούλιας.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Π. Μαχαλαριάς, Δ. Τσαρούχας, Μ. Τσαρούχας, Σ. Μάντης, Ι. Φερίζης, Γ. Νικόλαρος, Γ. Λαμπρινός ( 72΄ Γ. Καλογιάννης ), Μ. Πετρούλιας, Κ. Μαλτέζος, Δ. Νικολόπουλος ( 72΄ Θ. Γεωργαντάς ), Η. Τσικάρης ( 90΄ Α. Φερίζης ).
Δεν αγωνίστηκαν: Σ. Βαλταδώρος, Χ. Απαλόδημας, Β. Δημακάκος, Γ. Μπέκας, Γ. Σκαλτσάς.

Check Also

Ο αγώνας τρεξίματος “Velies frog trail run 7 km” έρχεται στις Βελιές Λακωνίας

Το EVOLUTION TRAINING CLUB διοργανώνει αγώνα τρεξίματος με ονομασία «VELIES FROG TRAIL RUN 7 KM», …

G-EZ117CQG76