UA-49499200-1

ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας – ΒΟΙΑΣ Νεάπολης: 4-0

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Επιβλητικό το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, πέτυχε άνετη νίκη με 4-0 απέναντι στον ΒΟΙΑ Νεάπολης, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, στο παίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Λακωνίας.

Η ομάδα της Μονεμβασίας, η οποία πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή στον αγώνα, επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της και προηγήθηκε  στο 6΄ με τον Πέτρο Μπούμπαλη .

Στο 24΄ ήταν η σειρά του Ντέμη Θανόπολου να χρηστεί σκόρερ, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Πέτρου Μπούμπαλη .

Το 3-0, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου, έγινε στο 40΄ με ωραίο πλασέ του Μιχάλη Κοντάκου από ασίστ του Πέτρου Μπούμπαλη .

Το 2ο ημίχρονο είχε την ίδια μορφή με το 1ο, με τους παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ  να συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό και να φτάνουν στην επίτευξη του 4-0 στο 58΄με τον Πέτρο Μπούμπαλη, με ωραίο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή .

Η ομάδα του ΒΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε 2 καλές στιγμές, όμως στην πρώτη αντέδρασε πολύ καλά ο τερματοφύλακας του ΚΑΣΤΡΟΥ, Αντρέας Ντιακονέσκου διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Γ. Μηνόγιαννη στο 75΄, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Κ. Λιβανού να διώξει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή σε σουτ των φιλοξενούμενων .

Το ΚΑΣΤΡΟ είχε κι αυτό 2 ακόμα πολύ καλές στιγμές με τον Ιβάν Ράντεφ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 70΄και τον Κώστα Λιβανό, να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του ΒΟΙΑ με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 80΄.

Κόκκινη κάρτα για τον Δρακάκη Δημ. των φιλοξενούμενων στο 56΄.

Καλή η διαιτησία των Π. Σόβολου , Δ. Καρβούνη και Αλ. Βουνάση.

Η σύνθεση της ομάδας της Μονεμβασίας
Ντιακονέσκου Ανδ., Κυριαζάκος Γ., Παπούλιας Σπ., Λιβανός Κ., Δαμιανάκης Π., Βλάχος Ν. (68΄Λιβανός Γ.), Ράντεφ Δ. (68΄Τζώρτζης Γ. , Χούτρης Διον. (75΄Χούτρης Χρ.), Θανόπουλος Ντ., Κοντάκος Μιχ. (75΄Μπετσόκου Ανδρ.), Μπούμπαλης Π. (61΄Ράντεφ Ιβ.)
Δεν αγωνίστηκε ο Πελτέκης Όμηρος.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76