UA-49499200-1

ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας – ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ: 0-2

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας έχασε από τον διεκδικητή του τίτλου ΑΜΥΚΛΙΑΚΟ με 2-0.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, εξαιτίας και του πολύ δυνατού αέρα ο οποίος δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο και να απειλούν στο 3΄ από κόρνερ, αλλά να μην μπορούν να εκμεταλλευθούν την κακή αντίδραση των αμυντικών του ΚΑΣΤΡΟΥ.

Στο 13΄ο Ε. Φατούρος λίγο έλειψε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αν. Ντιακονέσκου.

Το ΚΑΣΤΡΟ είχε την 1η του καλή στιγμή στο 43΄. Ο Κ. Λιβανός εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αναγκάζοντας τον Αν. Τρακάκη να δείξει την κλάση του, παραχωρώντας κόρνερ με εντυπωσιακή απόκρουση.

Από την εκτέλεση του κόρνερ, ήρθε και η 2η ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μ. Κοντάκο να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αν. Τρακάκη.

Ότι δεν πέτυχαν οι γηπεδούχοι στις 2 προηγούμενες φάσεις το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Σ. Γεωργαντάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΚΑΣΤΡΟΥ και με διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξιό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αν. Ντιακονέσκου κάνοντας το 0-1.

Το ΚΑΣΤΡΟ ξεκίνησε πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο, έχοντας και τον αέρα υπέρ του, προσπαθώντας να ανατρέψει το σκορ.

Στο 50΄ο Κ. Λιβανός εκτέλεσε με δύναμη φάουλ, το οποίο με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο Αν. Τρακάκης.

Στο 57΄ο Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκος βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 69΄ έγινε το 0-2, όταν ο Γ. Λιβανός στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, ανέτρεψε τον Θ. Κανίστρα και ο διαιτητής Δ. Βαρτσάκης, σωστά έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ν. Ζώης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δεξιό  «Γ» του Στ. Πετράκη, ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Με το σκορ στο 0-2, ο ρυθμός έπεσε και η τελευταία καλή φάση ήταν στο 88΄. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι, όταν σε σέντρα από αριστερά η μπάλα χτύπησε στο σώμα  του Κ. Λιβανού και μετά στο χέρι του, με τον διατητή Δ. Βαρτσάκη λανθασμένα αυτή τη φορά να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και παράλληλα να αποβάλλει με 2η κίτρινη των αρχηγό των γηπεδούχων.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σ. Ρασσιάς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει  στο δεξί δοκάρι, μετά στο αριστερό και τελικά να καταλήξει στην αγκαλιά του Στ. Πετράκη .

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΣΤΡΟ: Α. Ντιακονέσκου (46΄ Στ.Πετράκης), Σπ. Παπούλιας, Π. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Ι. Μάρκος (70΄  Δ.Θανόπουλος), Π. Μπούμπαλης, Σ. Μπαρμπαγιαννάκος, Μ. Κοντάκος (70΄Ι.Τζώρτζης), Δ. Ράντεφ, Α. Μπετσόκου, Γ. Λιβανός (80΄ Όμ.Πελτέκης). Δεν αγωνίστηκαν οι Χρ. Χούτρης και Ν. Βλάχος.
ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ: Αν. Τρακάκης, Λ. Ρασσιάς, Ι. Τσακωνάκος, Σ. Θεοδωρόπουλος (46΄Κ.Νικολόπουλος), Ε. Φατούρος, Σ. Ρασσιάς, Σ. Γεωργαντάς (82΄Π.Πετράκος), Ν. Ζώης, Θ. Κανίστρας (75΄Α.Λάσκος), Θ. Πλατάνας (82΄Α.Κατσιαφούρος), Δ. Βαχαβιώλος.

Check Also

Ο αγώνας τρεξίματος “Velies frog trail run 7 km” έρχεται στις Βελιές Λακωνίας

Το EVOLUTION TRAINING CLUB διοργανώνει αγώνα τρεξίματος με ονομασία «VELIES FROG TRAIL RUN 7 KM», …

G-EZ117CQG76