UA-49499200-1

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν με σχεδόν 2 κιλά ηρωίνης κρυμμένης στην πόρτα καρότσας οχήματος

Συνελήφθησαν, χθες (1/2/2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τρεις (3) ημεδαποί, 21χρονος, 26χρονος και 20χρονη, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω αστυνομικοί, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, ακινητοποίησαν όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρείς (3) ημεδαποί, τους προσήγαγαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε ειδική κρύπτη στο εσωτερικό της πόρτας της καρότσας:

– Έξι (6) ανισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -1.840- γραμμαρίων και
– ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -44- γραμμαρίων.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ, -3- κινητά τηλέφωνα, καθώς και το παραπάνω όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76