UA-49499200-1

Κάστρο Μονεμβασίας – ΑΠΟ Βελιών: 3-2

Γράφει ο Πάρης Χούτρης   

Ωραίο παιχνίδι, με διακυμάνσεις στο σκορ, έγινε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής Μονεμβασίας, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, αφού πήραν τη νίκη με γκολ του Μιχ. Κοντάκου στα τελευταία λεπτά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να προηγούνται στο σκορ στο 10΄με κεφαλιά του Βασ. Χούτρη μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γ. Αρώνης.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ οι οποίοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, είχαν τον πλήρη έλεγχο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Δ. Κρόκου, αλλά ήταν επιπόλαιοι και άστοχοι στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με το «φτωχό» 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο η μορφή του αγώνα άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 53΄με υπέροχο σουτ του A. Mezdrea έξω από την περιοχή.

Το ΚΑΣΤΡΟ πήρε ξανά το προβάδισμα μετά από 3΄ με τον Π. Μπούμπαλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 2-1.

Οι παίκτες του ΑΠΟΒ αντέδρασαν άμεσα και εκμεταλλευόμενοι την κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων σε μια βαθιά μπαλιά από το κέντρο, πέτυχαν την ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Π. Βλάχου στο 58΄.

Οι γηπεδούχοι πήραν στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν και πάλι άστοχοι στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος, όπου ο Μιχ. Κοντάκος με σουτ έξω από την περιοχή στο 82΄ έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 28΄ του αγώνα αποχώρησε ο παίκτης  των φιλοξενούμενων  Λ. Πούκα, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο, μετά από τυχαία σύγκρουση με αμυντικό των γηπεδούχων. Οι παίκτες και η Διοίκηση του ΚΑΣΤΡΟΥ εύχονται στον άτυχο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στα γήπεδα.

Καλή η διαιτησία των Σπ. Λιάρου, Ελ. Μανωλακάκη, Γ. Παρδάλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Κων. Τσιμπίδης, Χρ. Χούτρης (65΄ Ντ. Θανόπουλος), Κων. Λιβανός, Παν. Δαμιανάκης, Μιχ. Μουτζούρης, Γιώρ. Αρώνης, Πετ. Μπούμπαλης (90΄ Αλέξ. Σκάγκος), Ιακ. Μάρκος, Βασ. Χούτρης (38΄ Αντ. Μπετσόκου), Μιχ. Κοντάκος,  Δημ. Ράντεφ (65΄ Βαγγ. Χάδιαρης).

Δεν αγωνίστηκαν οι Δημ.Χαραμής, Βασ. Γάγκας, Όμ. Πελτέκης, Σπ. Παπούλιας.

ΑΠΟΒ: Δ. Κρόκος, Γ. Μουσαδάκος, Σ. Βρενόζι, G. Stoica, Π.Βλάχος, Μ. Κουμανάκος, Ζ. Μαρουλάκος (62΄Χ.Φλώρος), Λ. Πούκα (28΄A. Mezdrea), Χ. Κλάψης, Σ. Τσιριγώτης, Ν. Κουτσοβασίλης.

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76