UA-49499200-1

Θ. Δαβάκης: Λύση στο πρόβλημα των πολιτών της Σκάλας με υπογραφή Σταϊκούρα

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, είχε χθες (24/6/2021) ο Βουλευτής Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης μαζί με τον Δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί πολίτες της Σκάλας με τις αγωγές που το ελληνικό Δημόσιο έχει καταθέσει εναντίον τους.

Οι κ.κ. Δαβάκης και Βέρδος μετέφεραν την απογοήτευση και αγωνία των κατοίκων της περιοχής, καθώς οι εκτάσεις τις οποίες σήμερα διεκδικεί το Δημόσιο χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες από αυτούς.

Από την πλευρά του ο κ. Σταϊκούρας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση προγραμματίζει να ρυθμίσει οριστικά και με οριζόντιο τρόπο το ζήτημα με νομοθετική πρωτοβουλία που θα λάβει το αμέσως προσεχές διάστημα.

«Θα παραμείνω σε στενή επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών και τον Δήμαρχο Ευρώτα μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος» δήλωσε ο κ. Δαβάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Χρήστο Σταϊκούρα για την κατανόηση και την άμεση αντίληψη των κοινωνικών προεκτάσεων του προβλήματος, το οποίο προτίθεται να λύσει άμεσα.

Με πληροφορίες από  facebook/Thanasis Davakis

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76