UA-49499200-1

Θανάσης Δαβάκης: «Διεκδικούμε δυναμικά αυτά που δικαιούμαστε και μας αξίζουν»

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, με δήλωση του συνοψίζει τη πορεία βασικών τομέων της χώρας.

Επισημαίνει τη σταθερή παρουσία του στο καθημερινό αγώνα διεκδίκησης όσων ο τόπος και οι πολίτες δικαιούται, δηλώνοντας ότι παραμένει βοηθός και συμπαραστάτης κάθε Λάκωνα πολίτη.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Ιουλίου 2019.

Αυτά τα δύο χρόνια δεν ήταν εύκολα, γιατί σημαδεύτηκαν από πρωτοφανή γεγονότα: το αποκορύφωμα των τουρκικών προκλήσεων στον Έβρο και στο Αιγαίο μας, καθώς και την πρωτοφανή για τη γενιά μας κρίση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα, σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Σεβόμενη το διεθνές δίκαιο, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα εθνικά μας συμφέροντα απέναντι σε κάθε επιβουλή.

Διέθεσε 41 δισ. ευρώ για να κρατήσει όρθια την οικονομία μας και τον κοινωνικό ιστό.

Εξοπλίζει με ταχείς ρυθμούς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, το καύχημα και την ασπίδα του Έθνους, με ένα πρόγραμμα που δεν έχει υπάρξει παρόμοιό του στα χρονικά των αμυντικών μας εξοπλισμών.

Με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 μπαίνουν οι βάσεις για μια νέα, διαφορετική, προοδευτική και σύγχρονη Ελλάδα.

Σταθερός στην υπόσχεση που έχω δώσει στους Λάκωνες πολίτες, αλλά και στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει σφυρηλατηθεί για χρόνια μεταξύ μας, συνεχίζω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις για αυτόν τον ιστορικό και ευλογημένο τόπο και τους ανθρώπους του.

Μαζί με την Περιφερειακή Αρχή και τους Δημάρχους μας, τους παραγωγικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της Λακωνίας και την κοινωνία των πολιτών, διεκδικούμε δυναμικά αυτά που δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Συνεχίζουμε σταθερά!

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76