UA-49499200-1

Angelina Jolie από την Ηλεία: «Τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας»

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν στην Ηλεία τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» όπου η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie  υποδύεται την Ελληνίδα ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας, η ίδια έκανε αποκλειστική δήλωση σχετικά με την συμμετοχή της.

Με δική της επιθυμία η δήλωση στάλθηκε σε τρία ενημερωτικά portal της Ελλάδας από τα οποία ένα τοπικό από την Ηλεία, το iliaenimerosi.gr, όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα της ταινίας από την περασμένη Κυριακή (15/10).

Ειδικότερα στο e-mail που απέστειλε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός μέσω της εταιρείας Fremantle (Λονδίνο) που συνεργάζεται με την Ελληνική Heretic για τα γυρίσματα του «Maria» στην Ελλάδα, αναφέρει τα εξής:

It is an honor to play Maria. To film in Greece with a Greek cast and crew, to work together to tell her story and to be able to tap into something of the spirit and heritage of her homeland, makes it all the more special for me.

Angelina Jolie

Σε μετάφραση στα Ελληνικά:

Είναι τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία (Κάλλας). Το να κάνεις γυρίσματα στην Ελλάδα με ελληνικό καστ και συνεργείο, να δουλεύεις μαζί τους προκειμένου να αφηγηθείς την ιστορία της και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις στοιχεία από το πνεύμα και την κληρονομιά της πατρίδας της, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα.

Αντζελίνα Τζολί

To “Maria” είναι μια παραγωγή της The Apartment (μέλος της Fremantle Company), της Fabula και της Komplizen Film. Στην Ελλάδα η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Heretic με Έλληνα παραγωγό τον Γιώργο Καρναβά.

Πηγή: iliaenimerosi.gr

Check Also

Νεάπολη: Αύριο Τετάρτη η πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Αέρας»

Από αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και για 3 …

G-EZ117CQG76