UA-49499200-1

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» έρχεται να τονώσει την οικονομία της Πελοποννήσου

4-10-2016_%ce%b7-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%83-expo-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84

Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη χρονιά την Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. Όλοι οι παράγοντες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη γενική Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Πελοποννήσου.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης στο Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, εκεί όπου θα συναντηθεί όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου. Για πρώτη φορά τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης και η Alfa Expo, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν μια έκθεση όπως δεν ξανάγινε στην Πελοπόννησο, μια έκθεση για τον Πελοποννήσιο επαγγελματία και μία έκθεση για την προβολή της εμπορικής και παραγωγικής δράσης της Πελοποννήσου.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων, της Πελοποννησιακής διατροφής και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός) της Πελοποννήσου. Παράλληλα θα συμμετέχουν και  άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

4-10-2016_%ce%b7-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%83-expo-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις από το εξωτερικό μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece που στηρίζει ενεργά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Εκδηλώσεις μαγειρικής με διάσημους σεφ, εκδηλώσεις για το κρασί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους οινοποιούς της Πελοποννήσου, παραδοσιακό παντοπωλείο και ελληνικό μπαρ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαμορφώνουν την πιο ολοκληρωμένη έκθεση της Πελοποννήσου.

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στην Έκθεση που αναπτύσσει την αγορά, συγκεντρώνει την ελληνική επιχειρηματικότητα και προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο μεγάλο κοινό και τους επαγγελματίες της Πελοποννήσου.

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 29,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εσωτερικό εκθεσιακό χώρο και 10,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εξωτερικό χώρο.

Ώρες Λειτουργίας της Έκθεσης
Καθημερινές: 17:00 – 22:00
Σάββατο – Κυριακή: 10:30 – 22:30

Επιχορήγηση Συμμετοχής από το Επιμελητήριο Λακωνίας
Το Επιμελητήριο Λακωνίας, στο πλαίσιο συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, διοργανώνει τη συμμετοχή Λακωνικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησος Expo 2016.

Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο Λακωνίας για τα μέλη του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τρίτη 25/10/2016 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2016.

 

 

Check Also

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Λακωνίας για συμμετοχή στην έκθεση SIAL στο Παρίσι

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων …

G-EZ117CQG76