UA-49499200-1

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αν. Μάνης για την εκδήλωση «Πειρατική Βραδιά» στον Κότρωνα

12.8.2015_Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αν. Μάνης για την εκδήλωση Πειρατική Βραδιά στον Κότρωνα

Με επιστολή του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Μάνης, κ. Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, απαντά σε επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Νικολάου Δεμέστιχα, οι οποία δημοσιεύθηκε τις τελευταίες ημέρες σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και η οποία αναφερόταν σε θέματα, σχετικά με την εκδήλωση «Πειρατική Βραδιά», η οποία πραγματοποιήθηκε στον Κότρωνα, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015.

Όλη η επιστολή έχει ως εξής:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να απαντήσω στο δημοσίευμα που αναπαράγεται από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την επιστολή διαμαρτυρίας του κυρίου Νικολάου Δεμέστιχα, Στρατιωτικού, για την εκδήλωση «Πειρατική Βραδιά», που πραγματοποιήθηκε στον Κότρωνα, την Πέμπτη 6/8/2015.

Με τα λύπης μου διαπίστωσα ότι από την 10η Αυγούστου που δημοσιεύθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία και αναπαράγεται, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιος έλεγχος εκ μέρους των δημοσιογράφων, τουλάχιστον για το «φημολογούμενο» ποσό που ο ίδιος ισχυρίζεται.

Συγκεκριμένα, η οικονομική σύμβαση που αφορά την υλοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (www.diavgeia.gov.gr)  με αριθμό: ΑΔΑ : ΩΗ270ΚΤΔ-3ΝΕ, όπου η πρόσβαση είναι ελεύθερη.

Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Μάνης θέλω να σας ενημερώσω ότι το κόστος της εν λόγω εκδήλωσης ανήλθε  στο ποσό των 1.500,00 €.

Αναφορικά με τη φράση του καταγγέλλοντος «για να βλέπουμε κάποιους τυχάρπαστους και ατάλαντους να…», θέλω να σας ενημερώσω ότι όπως περιγράφεται και στην προαναφερθείσα αναρτημένη σύμβαση, στην εκδήλωση πήραν μέρος κάτοικοι και μέλη συλλόγων της Μάνης, γεγονός που επαληθεύτηκε από τους ίδιους τους συμμετέχοντες μέσω απαντητικών επιστολών στη συγκεκριμένη καταγγελία.

Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και σκοπός μας είναι μέσα από τις εκδηλώσεις μας η αναζωογόνηση της τοπικής κοινωνίας και η κοινωνική ενεργοποίηση της νεολαίας μας υποστηρίζοντας και καλλιεργώντας τον εθελοντισμό σε τοπικές δράσεις.

Σε σχέση με το σενάριο που αποτελεί προϊόν θεατρικής μυθοπλασίας και όχι ιστορική πραγματικότητα, θεωρώ ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να διατυπώνει την άποψή του, χωρίς αυτό να του δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την Πίστη μας και να μεταχειρίζεται ατυχείς χαρακτηρισμούς, εκτός και αν αποσκοπεί στην κακοπροαίρετη κριτική και στη δημιουργία εντυπώσεων.

Παράλληλα, για όποιον επιθυμεί, τόσο εγώ ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου , όσο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είμαστε πάντα πρόθυμοι και στη διάθεση των δημοτών μας για να αξιοποιήσουμε και να αξιολογήσουμε τις προτάσεις τους».

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76