UA-49499200-1

Η Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας επικράτησε με 5-2 της ΣΕΛΕΣΤΕ στο γήπεδο Μολάων

Ένα δυνατό Φιλικό Ματς έγινε την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων, ανάμεσα στην Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας και τη Μικτή Ομάδα Επίλεκτων ΣΕΛΕΣΤΕ 2017.

Η Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας έδωσε τον τελευταίο αγώνα της για το καλοκαίρι, σε ένα καταπληκτικό γήπεδο -πραγματικό χαλί- και αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 5-2.

Τα γκολ σημείωσαν για την ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ οι Πέτρος Γρηγοράκος, Πάρης Χούτρης, Τάκης Μάνος, Μιχάλης Κοντάκος και Δημήτρης Μαρούσης ενώ για την ΣΕΛΕΣΤΕ οι Ηλίας Δρακουλάκος (αυτ) και Δημήτρης ΠΙερρουτσάκος.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν πως επρόκειτο για ένα πολύ ωραίο αγώνα, σε ένα άριστο, επαγγελματικών προδιαγραφών χλοοτάπητα, ο οποίος για καόμα μία φορά ανέδειξε τις αξίες και τα ήθη του Αθλητικού και Κοινωνικού πολιτισμού.

Η Μικτή Ομάδα Επίλεκτων ΣΕΛΕΣΤΕ 2017 και ο Πρόεδρος αυτής  Δημήτρης Πιερρουτσάκος, συνεργάτης-εκπρόσωπος του FC Barcelona στην Ελλάδα, με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους φίλους και συναδέλφους στη Λακωνία και ειδικότερα τον Πρόεδρο και Αρχηγό Πάρη Χούτρη , για την πρόσκληση, την άριστη Διοργάνωση και Φιλοξενία.

Από την πλευρά η Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας, εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στον Πρόεδρο Δημήτρη Πιερρουτσάκος όσο και σε όλα τα παιδιά της ΣΕΛΕΣΤΕ για το ταξίδι που έκαναν – παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής – και τον ωραίο αγώνα που κάναμε καθώς επίσης και το Δήμο Μονεμβασίας για την παραχώρηση του καταπληκτικού Σταδίου Μολάων.

Πηγή: Facebook/Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας, Pierr Stuntman Pierroutsakos Dimitris

Check Also

Ο 2ος «Δρόμος της Ακμής» έρχεται στις 25-26/5

Ο 2ος  «Δρόμος της Ακμής» (“Heyday Road”) είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαΐου …

G-EZ117CQG76