UA-49499200-1

Ευχαριστήρια επιστολή των Special Olympics στους διοργανωτές του Monemvasia Run Challenge

Το 4ο Monemvasia Run Challenge, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, είναι πλέον παρελθόν, όμως η δυναμική και η απήχηση που είχε συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, προμηνύοντας ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Να επισημάνουμε ότι στη διοργάνωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία των αθλητών Special Olympics, με συντονίστρια την κ. Αγγελική  Πετρόγιαννη, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη χαρά που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός στη ζωή ατόμων με και χωρίς αναπηρία.

Με επιστολή που απέστειλε στους διοργανωτές η ομάδα των Special Olympics εξαίρει την άρτια και άψογη οργάνωση του αγώνα, ο οποίος όπως αναφέρουν «έδωσε στους αθλητές μας την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή διαδρομή, αποκομίζοντας μια μοναδική εμπειρία ζωής».

Διαβάστε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή:

H ομάδα των Special Olympics Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας», το Δήμο Μονεμβασιάς και τους «Συνοδοιπόρους Μονεμβασίας» για την τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν στο 4ο Monemvasia Run Challenge που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2023.

Η ομάδα μας συμμετείχε για πρώτη φορά στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία ήταν άρτια και άψογα οργανωμένη, δίνοντας στους αθλητές μας την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή διαδρομή, αποκομίζοντας μια μοναδική εμπειρία ζωής!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους διοργανωτές και να τους ευχηθούμε να διατηρήσουν την αστείρευτη ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους για την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε να συναντηθούμε σύντομα σε κάποια διοργάνωση που θα προγραμματιστεί από τη δική μας ομάδα, ώστε να μοιραστούμε ξανά όμορφες στιγμές αθλητικού και πολιτιστικού ιδεώδους σε όμορφα μέρη.

Check Also

Μονεμβασία: Φωτιά στην περιοχή Αγίου Στεφάνου – Κινδύνευσαν δύο κατοικίες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή …

G-EZ117CQG76