UA-49499200-1

Εργαστήριο Βιολογικής Απόδοσης του Ανθρώπου στη Λακωνία προτείνει ο Γ. Μουζόπουλος

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Γιώργου Μουζόπουλου* για τη δημιουργία στη Λακωνία Εργαστηρίου Αξιολόγησης και Έρευνας  της Βιολογικής Απόδοσης του Ανθρώπου.

Μετά την επίσκεψή του σε διάφορα μέρη της Λακωνίας, αυτή τη φορά θα βρεθεί στη Μονεμβασία και συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 – 20:00, στο καφέ CASTELLO, προκειμένου να εξηγήσει αλλά και να συλλέξει υπογραφές (υπογράφουν άτομα ηλικίας από 17 ετών και άνω) για την δημιουργία του συγκεκριμένου Εργαστηρίου.

«Το εργαστήριο αυτό είναι χρήσιμο για τους ασθενείς, αφού με τις εργομετρικές μετρήσεις που παρέχει μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση τους και στην καλύτερη λειτουργικότητα τους μετά από ένα χειρουργείο ή έναν τραυματισμό ή ένα αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μουζόπουλος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Επίσης βοηθάει τους αθλητές να βελτιώσουν την απόδοσή τους, να κάνουν πρωταθλητισμό και να ακούγεται η Λακωνία παντού. Σας καλώ να υπογράψετε για να πετύχουμε μαζί τον στόχο μας».

*Γιώργος Μουζόπουλος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός Νοσοκομείου Σπάρτης, Διδάσκων Εργοφυσιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πρόεδρος Επιτροπής Para Taekwondo ΕΛΟΤ

Check Also

Νεάπολη: Αύριο Τετάρτη η πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Αέρας»

Από αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και για 3 …

G-EZ117CQG76