UA-49499200-1

Επιτυχίες κατά των ναρκωτικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Με δύο επιτυχημένες προσπάθειες, η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας συνεχίζει τον αγώνα της κατά των ναρκωτικών εντός και εκτός του Νομού.

Συγκεκριμένα συνελήφθη, προχθές (25/7/2022) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία του 33χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -502- γραμμαρίων καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, χθες (26/7/2022) το απόγευμα, συνελήφθησαν στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο (2) άτομα, 24χρονη ημεδαπή και 29χρονος αλλοδαπός, για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κάνναβης), στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία τους, όπου βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -1.840,7- γραμμαρίων,
  • -2- ζυγαριές ακριβείας,
  • -2- κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76