UA-49499200-1

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά Χανίων

6.6.2016_Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά Χανίων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά Χανίων.

Στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν,  την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016, ο Δήμος Πλατανιά, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπάρισσου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκε,  ο «Χορός των Λουλουδιών και η έκκληση της Μάνας Γης» (δρώμενο με παιδιά), η προβολή εικόνων για το περιβάλλον και εικόνες των ωραιότερων μπαλκονιών  του Κυπάρισσου, έγινε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στα παιδιά που συμμετείχαν στο δρώμενο και στους ιδιοκτήτες των ωραιότερων μπαλκονιών, έγινε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων και  τέλος την εκδήλωση έκλεισε  το Τμήμα Μουσικής της V’ Μεραρχίας Πεζικού, με ελαφρολαϊκό  πρόγραμμα.

6.6.2016_Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά Χανίων_1

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους όσους συνεισέφεραν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα, στην  V’ Μεραρχία Πεζικού για την συμμετοχή της.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενος αναμνηστικά δώρα και  παραδοσιακό κέρασμα, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76